Wednesday, 2 October 2013

Hat Yai, Thailand Part III

Assalamualaikum wbt

ok promise. this is the last post about my Hat Yai, Thainland trip so called backpackers (katanya). thanks to twinkle(if korang ingat the Indonesian tourist) Aman Amin. my fury2. Furhan. trip ini sangat best dan sangat memorable. lepas ni every year wajib ada trip ke oversea since aku akan kerja dah next year. amin. harap semuanya lancar. ok lah. membebel panjang-panjang so bosan kan. jom tengok our pictures masa last day. enjoy :)


hari dimulakan dengan sarapan secawan teh tarik. wah. time ni puas juga pusing around hotel sebab nak cari kedai  islam. tapi tak jumpa. pusing punya pusing akhirnya jumpa satu kedai melayu siam. diaorang boleh cakap Kelantan. tak silap teh tarik ni 20 bath(RM2). letop kan harga. haha

Furhan and I. sambil-sambil tunggu makanan sampai. snap pic berangan. time ni juga gedik-gedik buat sesi refleksi. ahaha.


the twinkle. hahaha. muka baik je. 

here we go. sarapan kitaorang. nasi kerabu versi Thailand. pelik sikit sebab dia letak bihun and tak de ikan. taste dia not bad. boleh cuba.

Pat Thai. puas cari akhirnya jumpa di hari terakhir. Pat Thai juga listed antara famous food Thailand taw. tapi rasa macam koey teow je.

roti canai versi Thailand. pon boleh. harga 15 Bath(RM1.50) ingat i makan dekat KL tadi. haha

otw balik ke hotel. kami singgah satu kedai jual air bungkus2. i mean macam chatime and coolblog gitu. jumpa cawan fur ni dekat depan kedai. cuba teka apa di sebalik tangan tu. hiks

haaaa. terkejut tak? lucah tak? pelaris kedai sangat aih. haha

ini gambar lepas check out hotel. bergelandangan dekat lobby sebab train lambat lagi.

gelandangan di Thailand dan gila camwhore.

sempat pergi lunch dan makan makanan first kitaorang sampai di Thailand. ini juga makanan terakhir yang kami makan di Thailand. nasi beriani ayam. sedapppppp!

ni dah kenapa? bawah bumbung pon pakai shades. feeling sangat kau. dalam train otw balik. owhh sedihnyaaaaa.

the twinkle again. bye bye Thailand. kap pun kap.

1 comment:

Shuhada said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kirim salam the twinkle haha :p