Friday, 2 November 2012

kawan seperti bra


mesti kau macam what the heck mamat ni letak gambar ni. hakhak. berbaur lucah tapi sangat bermakna. pelbagai perkara yang telah berlaku dan syukur aku berjaya tempuh semuanya atas kerana 1. izin Allah. 2. doa mak abah. 3. kawan. ya. kawan yang banyak sangat membantu sampai aku tak terkata. aku hampir ditipu tapi aku tak cepat melatah. aku cari kawan dan kawan tolong. oh terlalu banyak perkara yang disebabkan kawan kini aku senang. kawan sepeti bra. dekat di hati dan sentiasa menyokong untuk menampakkan kita lebih gah (tolong ini tidak bersirat ok). terima kasih kepada kawan yang banyak membantu dan memberi sokongan. terima kasih yang tidak terhingga. syukur dikurniakan kalian sebagai kawan.

sound cilche tapi aku nak cakap juga. hye november!please and please be nice to me and all human in this entire world (terutama orang yang saya sayang) starting from now till Jannah (insyaAllah. ada?) amin :)

6 comments:

ANGIN ANGAN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow... mcm bra katanya... kelas...

nway.. hope bulan nov ni lebih baik drpd bulan2 sebelumnya.. mesti u bnyk plan kan.. insyaAllah smua akan berjalan baik malah mungkin lebih baik drpd yg dirncg..

aminn.. semoga Allah redha ke atas kita dan beroleh syurga... hehe

luv uuuu =)

maizatul suraya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye. kawan sebijik macam bra.

MACAM KAU TAKDE PERUMPAMAAN YANG LAIN KAN? hahahahahaha!!


Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ANGIN ANGAN amin ya rabbal alamin. love u jugak. hehe. thanks :)

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@maizatul suraya kan sebijik kan? ade tp bra mcm the best je. hakhak

akilDAXemoMACHO said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I love it if I could be one of ur BRA!! BRAvo iman!!

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@akilDAXemoMACHO eh eh. kau pon ada kat sini. haha. u will b the bra one fine day(gitu ayat). btw thanks pulangkan beg merah mcm beg farhan. tiba2.