Sunday, 25 November 2012

MAHA 2012

Husni nak sangat main kat rabbit park yang diaorang pergi dekat Broga Hill dulu. tapi mak kerja. so tinggal aku dan abah. nak pergi Broga malas sebab mak tak sertai kami. tak lengkap family day out katanya. all of sudden abah ajak pergi MAHA 2012. owh MAHA 2012. aku pernah dengar iklan tu dekat radio tapi as usual i am not really into pokok-pokok ni (itu yang aku fikir sebelum pergi ke MAHA 2012), mungkin dulu suka tapi sekarang bila dah besar (besar sangat lah tu) rasa malas pula nak bermanja dengan alam.

MAHA is not really about pokok-pokok sahaja. banyak bahagian ok. tidak limit kepada tumbuh-tumbuhan sahaja(pertanian) ada juga bahagian untuk si penggemar haiwan(penternakan), perikanan dan lot of things. apa kata korang pergi view laman web MAHA 2012 ni. banyak info yang anda ingin tahu anda akan tahu. 


macam-macam ada dekat MAHA 2012 ni. tengok lah betapa terujanya Husni, aku dan abah sepanjang berada di MAHA. ecewah. 

10 kali naik pon tak pe.

comel tapi ada tahi. yek.


geram (sambil cekik). comel sangat. 



ini landak. time ni hujan renyai-renyai. segan nak keluar.

cantik kan ayam ni?




makan kenyang sebulan. gemuk betul.

eh. tiba-tiba gambar mengawan ni pula.

6 comments:

Cik Ain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

acewahh p berjalan ahaha..comel arnab tu dulu ain ada bela gak bnyk o0o0o siap ada keturunan lagi skunk dah xde dah hoho..

yu ya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayem tu cantik sungguh pelepah dia!

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wak pon matcham nk pegi maha jugakk.. ahhhKKs

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ain kan. comel gila. tp mls nak bela pet ni. susah kalau pergi jln2. nk boarding lg. mcm2. hehe. tp kalau dah minat mcm2 sanggup buat kan.

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@yu ya kan. ayam bela cantik2 last2 masuk dlm mulutt. ehehe

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Wak Gelas™ pergi lah wak. tp padat dgn org ramai. tak dayo den. hahaha