Monday, 24 December 2012

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod

rasanya semua step dah buat. harap ada ONG. hehe

aku memang jarang nak join contest or giveaway yang banyak gila among blogger. rasanya ini kali pertama aku join. ye lah. selama ni yang anjurkan contest or giveaway biasanya perempuan. pastu hadiah yang ditawarkan pon menarik. shawl. barang make up. menarik sangat kan? maca mana nak pakai? jadi memang aku lupakan hasrat nak join dorangnya contest or giveaway. tapi tidak hari. rasa macam terpanggil-panggil je nak join giveaway daripada seorang blogger ni: WAK GELAS. at last ada giveaway daripada seorang blogger lelaki (eh? wak pon boleh untuk perempuan bagi orang jawa) dan hadiah dia pula malatop. siapa tak nak join? unless kau dah ada iphone 5. boleh tutup mata. 

disebabkab ini first time aku join giveaway. aku sememangnya slow dan noob nak copy paste gambar sebab wak ni deactive right click dia(mungkin sebab dah banyak sangat fake profile orang guna pic wak ni.haha). gigih aku search cara nak copy paste gambar semua, last-last aku give up terus tanya wak dekat ruang comment. betul kata orang, berusaha gigih dulu. dah tak boleh sangat baru tanya. aku tak. usaha seciput terus tanya. elok-elok je lepas aku tanya wak. aku terbaca kat ruang comment wak ajar salah seorang blogger cara nak copy paste gambar.

kesimpulannya. usaha tangga kejayaan. malu bertanya sesat jalan. *sambil mulut kumat kamit berdoa panjang nak dapat giveaway*ahaks

4 comments:

Cik Ain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck abg naim :D

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam bro naim .., timekaseh krn sudi join giveaway wak tuu.., muger2 berjaya yee.., ehHHHee

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ain cik haha x nk join skaki?hehe

Naim Iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Wak Gelas™ sama2 wak.menang kalah adat pertandingan.*pertandingan ke? tp harapan nak tu sgt2 lah wak.hahaha