Thursday, 11 October 2012

tentang siapa?

kenangan lama atau kenangan dulu-dulu masa baru nak when i grow up(me-remaja) kalau dimbau mesti nak sengih sorang2 lepastu blushing sebab malu dan terdetik dalam hati

entah apa2 entah aku dulu. geli2 je. hakhak

semalam semangat nak belek2 fail2 lama sebab nak siapkan fail MQA tentang fail peribadi. alhamdulillah jumpa serba sedikit apa yang dikehendaki. mula2 rasa malas nak cari. suruh mak post je fail2 yang ada kat rumah. tapi susah pula bila difikirkan. selamat aku rasa aku ada buat simpanan. tapi memang gigih kena selongkor kotak2 yang aku simpan benda2 lama.

dalam misi gigih mencari. i found this. tak silap ni projek individu kelas English dengan Mr Eng Lien Tik, lecturer Chinese yang sangat best. sporting, friendly dan paling penting fasih berbahasa melayu. kitaorang kena bentang tentang diri masing2. aku yang semangat tak ingat suka sangat lah bentang tentang diri sendiri ni. konon hebat. walhal. wuwuwuwu


berdasarkan gambar kau akan nampak tilam (tidur for sure is my hobby), unique (it is me dude. unique semacam), tv (kalau ada tv je, aku boleh hidup, 24 jam aku boleh menghadap), eifil tower (dalam list konon nak travel), foods (kalau suka tengok TV mesti nak mengunyahkan) and muka perempuan cantik. paling kelakar dalam gambar ini pasal muka perempuan cantik tu. memang tak boleh blah. ada ke aku yakin bentang dekat depan kelas yang gambar muka tu melambangkan impian aku untuk memiliki kulit muka yang cantik, licin, bersih dan vibrant. feeling. berangan memang kerja aku. ke sudah. haram tak licin pon. tak pe. sabar naim. insyaAllah one day. sabar. sabar.

5 comments:

Cik Ain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gempak dude gempak hahaha opsss..

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. kenapa mesti ada opsss. nak kena babat ni. hahaha

maizatul suraya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan . aku rasa, on that day, paling memorable, bila ogy panggil kau, WOW! hahahahaha!

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan. lepastu mr eng rakam dan tayang masa kita semua(yg masuk koir) x de dalam kelas. blushing ngat aihhh

maizatul suraya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA. kan.. memori daun pisang sgt. tabah!