Monday, 15 October 2012

tolong jangan mengarut

boleh tak jangan jadi stupid buffalo? kenapa suka sangat nak tanya soalan yang kau sendiri dah tahu jawapan dan akan mendapat lempang laju-laju jika soalan yang comel rasa nak sepak diajukan. it is me. aku seorang yang suka tanya soalan entah apa-apa dan pasti akan dapat jawapan yang macam

eeeeeeee. apa jenis soalan kau ni? (sambil muka kerut macam what the heck kau nak tanya soalan bahlul macam tu)

haritu aku kena bentang dekat depan kelas. tajuk aku HIV. the disease yang related dengan AIDS untuk lebih jelas. eleh macam lah aku(kau) tak tahu? kita semua tahu HIV akan berjangkit jika berlaku sentuhan ke atas luka dari si pembawa. so kalau kau si A(tiada virus HIV) ada luka dekat pipi(jerawat mungkin) ditampar oleh si B(pembawa virus HIV) yang ada ada luka dekat tangan. owh bersedia untuk cek darah within 6 months kerana anda mungkin telah dijangkiti dan anda juga kemungkinan bakal menjadi pembawa HIV. uih seramnya.

analogi yang jarang kita dengar sebab kita selalu dikaitkan dengn jangkitan HIV yang berlaku disebabkan sex. oral, bersetubuh and sort of things. segan kita nak cerita.

habis bentang aku tanya soalan ni dekat lecturer

sir, contoh ya. A bukan pembawa HIV, dia ehem-ehem dengan B yang juga bukan pembawa HIV. A pula ada luka. boleh ke A yang ehem-ehem dengan B tu dijangkiti HIV sir?

eeeeeeeeeeeeeeeee sambil rolled eyes.

6 comments:

Cik Ain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

stupid buffalo ahahha..gempak woh ..kahkahkah

maizatul suraya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dan the whole class jegil kat kau. motip question?

Cieut Nizar part II said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Indeed! Thats all.

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ain wakaka. stupid buffalo pon gempak kan. kahkahkah

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@maizatul suraya kan. ye lah. saje nak tarik perhatian korg n the lecturer. kalau tak ngantuk je. boleh macam tu? haha

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cieut Nizar part II well. that is me. u? speechless *tetap*