Tuesday, 2 October 2012

i am now nuffnangx-er

currently a people in nuffnangx. kalau rasa kita ni best follow lah kita. caranya mudah aja. taip je nama blog kita http://putihnilaclorox.blogspot.com/ dan klik follow. tiba2 kita2 pulak kan. nak pancing follower kena lah cuwwwit(sweet). kalau guna aku kau kasar pula kan. tak de siapa nak hadap kau si kasar. eh? kasar ke? hakhak

abaikan tab yang pelbagai. konon nak buat assignment tapi ada shila amzah bagai kan. memang cepatlah siap assignment kalau macam ni.

2 comments:

Suara Hati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy guna nuff jg tapi sy tak tau nuffnangX tu untuk apa then nak guna mcm mana hohoho

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama lah kita. orang ada kita pon nak ada. pastu tak reti nk guna. padahal smart phone pon i x de. ntah pape. haha