Monday, 11 June 2012

air terjun chepor

minggu lepas kami bercuti ke chepor. lol chepor je? (wah!nak paris ke?). kami sekeluarga bukan bercuti tapi  pergi melawat angah yang dah seminggu demam denggi. kesian. seminggu dia tak bangun dan seminggu juga dia tak makan. tak lalu. siapa yang pernah kena dia faham. tapi aku paling kesian dia cerita yang dia pergi klinik sendiri masa mula2 dia demam tu. bukan kerana tidak mempunyai kawan yang prihatin. semua housemate dia busy. diorang sekarang musim praktikal. shift siang ada shift malam pon ada. dia malas nak susahkan kawan dia. owh engkau kalau kat rumah aku juga jadi mangsa kan buat kerja2 rumah, tak kesian kat abang you pon. wuwuwu

selalu aku rajin nak taip panjang2, hari ni kita jamu mata dengan melihat2 gambar hijau di kawasan air terjun chepor(erk. air terjun ke? ). best! masuk pon murah. satu kereta RM2. kat dalam tu pulak ada banyak pondok2. pondok2 tersebut boleh disewa. murah juga. hanya RM2. sekarang ni semua benda berbayar. nak berak pon kadang2 50 sen.

gambar pada skala sedih. maklumlah kamera pertama dicipta.*tetap nak upload










4 comments:

LoveBug said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sonoknya mandi sungaiiiii!

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat best. sejuk sgt!tp kdg2 takut gak air sg ni.

Nj said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okay, jealous.

naim iman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tolong jangan jealous kalau sy ke air terjun? chepor. jealous bila sy ke paris.hahaha